Multi-Tech A/S – 100% tilfredshed skaber kunder

Niels Jørgensen
Administrerende direktør
Telefon:  30 36 00 10
www.multi-tech.dk/
Niels Jørgensen
Administrerende direktør
Telefon:  30 36 00 10
www.multi-tech.dk/

Multi-Tech A/S er en installationsforretning, som tilbyder alt indenfor elinstallationer i alle brancher fra bolig til erhverv, industri, boligselskaber og landbrug. Multi-Tech tilbyder tillige ydelser som rådgivning, projektering, projektledelse og energivejledning. Med afdelinger i Holbæk og Sorø og kunder som både er små og store, er det målsætningen, at kunderne altid skal være 100% tilfredse.

Den målsætning stiller krav til medarbejdernes kompetence, men også til virksomheden og de støttesystemer som skal sikre god medarbejder- og kundeservice.

”Multi-Tech har været inde i en vækstperiode og vi har fortsat ambitioner om at blive endnu større i fremtiden. For at nå vores mål, var det dog nødvendigt at udskifte vores gamle administrative systemer, som havde tjent os godt i mange år. Vi havde samtidig mange forskellige systemer, så vi havde alt for mange manuelle rutiner og kontrolfunktioner, idet systemerne ikke var optimale mere i forhold til organisations størrelse.” udtaler administrerende direktør Niels Jørgensen, og fortsætter.

”Vi har en lille administration og havde ikke et ønske om at den skulle blive større på trods af vores vækstmål, så derfor besluttede vi os for at vurdere de muligheder moderne systemer kunne tilbyde. Vi havde en relation til Rådgiver Erik Hendriksen, og fik efterfølgende en snak om hvorledes vi kunne gennemføre et projekt af denne størrelse. Vi havde selv meget travlt i hverdagen, og havde brug for en ekstra hånd til et projektet, både fordi det ikke er noget man bare gør uden videre, men også fordi vi havde brug for friske øjne til at udfordre os samt afsøge markedet og være drivkraften i projektet.

Erik præsenterede os for et oplæg, hvor især vigtigheden i at involvere medarbejderne i hele processen var essentiel. Vi valgte at søsætte projektet i efteråret 2019, og beslutningen om nyt system blev truffet i marts måned 2020. Vi fortsatte samarbejdet med Erik Hendriksen efterfølgende som vores ”advokat” og projektleder i forhold til selve implementeringen som blev afsluttet 1. oktober 2020.

Vi udskiftede alle systemer på en gang, så det var en meget spændende implementeringsproces og vi var naturligvis alle meget nervøse da vi skulle i drift, idet flere af vores kollegaer har haft udfordringer med nye systemer og manglende evne til at kunne fakturere mm.

Det skete heldigvis ikke hos os, og vi er nu i fuld drift og kan allerede nu se værdien af løsningen, da de manuelle rutiner blev automatiseret og digitaliseret og nu skal vi heller ikke bekymre os om integrationer systemer imellem, idet alt er samlet et sted. Selvfølgelig er der altid udfordringer med nye løsninger, men det er ofte fordi vi som mennesker skal til at ændre vaner, så det er vi helt klar over og gør alt hvad der er muligt for mere uddannelse og så har alle vores medarbejdere og især dem som var med i projektet været helt fantastiske og motiveret i at få alt på plads. Det var jo deres projekt trods alt.

Vi har været meget glade for den rådgivning og hjælp, vi har fået til at gennemføre projektet af Erik. Han har som sagt været vores repræsentant i forhold til at få defineret alle vores krav og ønsker, og i forholdet til mulige leverandøren, så den eksterne drivkraft og katalysator i hele processen med at finde og implementere den nye platform har være optimal for vores virksomhed”, slutter Niels Jørgensen.